MRS. LASH VOLUME LIFT

lashvolumelift

Je kunt de behandeling eventueel uitbreiden met het verven van je wimpers.

Mrs. Lash Volume Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimperindustrie. De producten van Mrs. LashLift zijn ontwikkelt met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee is Mrs. LashLift erin geslaagd een Lash Volume Lift systeem neer te zetten met zeer korte inwerktijden maar toch uiterst mild en veilig te gebruiken zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. Met deze behandeling is het niet meer nodig om gebruik te maken van een wimper kruller, en is een geweldig alternatief voor wimperextensions.

Verven geeft de wimpers meer volume door de fijne, lichte haartjes te kleuren waardoor de wimpers dikker en donkerder lijken. Het Lash Volume Lift systeem is voor iedereen geschikt met korte, lange, stijle of over krulde wimpers. De resultaten ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar.

Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van make-up/ mascara. 48 uur voor de behandeling mag er GEEN waterproof mascara gebruikt worden. Dit omdat het moeilijk te verwijderen is, en het resultaat van de Lash Volume Lift zal beïnvloeden. Het liefste de dag van de behandeling helemaal geen make-up dragen. Mascara laat als het ware een ” vet laagje” achter op de wimpers waardoor de Lash Volume lift behandeling minder goed pakt. Dit is van essentieel belang voor het resultaat van de Lash Volume lift. Kom daarom met goed reinigde ogen naar de salon.

Zonder extra’s 60min €50
Met verven wimpers 1u10min
€55
Met 3D lash filler treatment 1u30min
€60